Носителят на Оскар актьор Кевин Спейси отвръща на новите обвинения

...
Носителят на Оскар актьор Кевин Спейси отвръща на новите обвинения
Коментари Харесай

Кевин Спейси отрича нови обвинения в сексуален тормоз и нападение, които ще бъдат излъчени в документален филм

Носителят на Оскар артист Кевин Спейси отвръща на новите обвинявания в полов тормоз и нахлуване от мъже, които ще бъдат показани като част от документален филм за английския телевизия, която би трябвало да бъде пусната идната седмица.

„ Нямам какво да укривам “, сподели Спейси на някогашния английски публицист Дан Уутън по време на двучасово и 20-минутно онлайн изявление, озаглавено „ Кевин Спейси: Право на отговор “, който беше излъчен късно в петък в канала на Уутън в YouTube и в сметките в обществените медии.

В изявлението 64-годишният Спейси сподели, че в никакъв случай не е правил нещо нелегално и призна, че се е борил да получи се върна на работа, откакто беше оневинен предходната година по наказателни обвинявания в лондонски съд.

Лондонско жури оправда Спейси по обвинявания в полово принуждение, произлизащи от обвинявания на четирима мъже отпреди 20 години. Съдебната победа беше неговата втора, откогато правосъдните заседатели в Ню Йорк застанаха на страната на Спейси в дело за 40 милиона $ пре...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР