Жълти медии отново лъжат за баснословната ми заплата от 18

...
Жълти медии отново лъжат за баснословната ми заплата от 18
Коментари Харесай

Ани Салич бясна: Моят палат е едноетажна сглобяема къща

 " Жълти медии още веднъж лъжат за баснословната ми заплата от 18 000 лв., за жилища, които имам в София и по света, дворец в Рударци и " Волво " за 100 хиляди. Няма такова нещо! Моят дворец е едноетажна сглобяема къща, имам един апартамент в София и карам кола, създадена 2011 година и оценена от застрахователите ми за 10 хиляди евро. Работя всеки Божи ден повече от 30 години, а към този момент 20 съм водеща, заплащам си налозите и се грижа за фамилията си. "

Така изригна в обществените мрежи неотразимата звезда на Нова телевизия - Ани Салич във връзка изказванията, че имала къщи в Белград и Благоевград и била преди всичко по парцели измежду водещите. Като доказателство за думите си Салич сподели дома си и талона на автомобила си в интернет. " Служител съм на частна медия с транспарантни притежатели - сполучливи предприемачи, които сигурно няма да хвърлят непотребни пари напразно. Как може толкоз доста години да лъжат и ненавиждат, а и освен това - да имат стотици хиляди читатели тези вестници? Няма да схвана. Но знам, че правдивост и отплата има. И то тук, на земята, а не на небето ", гневна е красивата водеща, оповестява " България Днес ".

От думите й се схваща, че Ани доста се гордее с работата си и с двете си деца. Синът на водещата учи компютърни технологии в Холандия. Последния си рожден ден майка му избра да прекара точно при него - в Амстердам, където заведе и сестра му. 13-годишната й щерка Хана пък е още ученичка в Италианския колеж в Горна баня.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР