Извънземните скараха сина и внучката на бившия соцпремиер Гриша Филипов.

...
Извънземните скараха сина и внучката на бившия соцпремиер Гриша Филипов.
Коментари Харесай

Извънземни скараха наследниците на Гриша Филипов

Извънземните скараха сина и внучката на някогашния соцпремиер Гриша Филипов. Никой няма право да излага Българска академия на науките и професорите в БГ, без даже да е подобен, разгласи писателката Людмила Филипова във Facebook по адрес на своя чичо Лъчезар Филипов.

Повод за разногласието станаха разкритията на астрофизика за извънземните форми на живот, написа "Телеграф ".

Голям смях, чичо ми, който мисли, че е професор от Българска академия на науките, е оповестил, че измежду нас има 80 типа, възмути се писателката. Аз от години съм се заровила в квантовата физика на Вселената и съм дала обещание, че до лятото в магистърската си теза ще обясня Тъмната сила, която е 68% от Вселената ни и ни изяснява еволюцията й и бъдещето ни, закани се Людмила Филипова. Разликата била, че тя стъпва на 100% потвърдена физика, а той на 0% потвърден ментален контакт с извънземните. Е, огромна фамилия сме, покриваме цялостния бранш от астрофизика, написа Людмила.

Тя подчера, че от Българска академия на науките категорично са помолили Филипов да не ги меси в тези "глупости за извънземни ". Молим и от фамилия Филипови, апалира писателката, която кара магистратура по астрономия към физическия факултет на СУ.

Не контактувам с нея. Това момиченце за мен избива комплекси, аз съм астрофизик по тапия, разяснява Лъчезар Филипов. Не знам по какъв начин човек може да стане астрофизик от три семестъра, добави той и акцентира, че учил 6 години в московския университет. Минал си някакви курсове и можеш да четеш някакви по-сложни думички, само че това не ти дава правото да афишираш, сподели той по адрес на племенницата си. Ученият показа, че с Людмила се скарали през 2008 година, когато тя работела като пиар и желала да издава книгата на татко му. Отговорил, че съгласно наследството на Гриша Филипов синовете му са тези, които ще издадат книгата, когато е комфортно времето. Аз я издадох през 2009 година, призна Филипов. Разказа също, че татко му забранил на него и двамата му братя да се занимават с политика.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР