Извън избирателния отдел на окръг Марикопа (щата Аризона) стотици привърженици

...
Извън избирателния отдел на окръг Марикопа (щата Аризона) стотици привърженици
Коментари Харесай

Не стихват протестите в подкрепа на Тръмп в САЩ, поддръжниците му са с пушки

Извън изборния отдел на окръг Марикопа (щата Аризона) стотици последователи на президента Доналд Тръмп се събраха за четвърти следващ ден, настоявайки, че Демократическата партия е откраднала изборите, написа Ал Джазира.

Демонстрантите се редуваха да се обръщат към тълпата и да коленичат, с цел да се помолят за Тръмп. Понякога те избухваха в викания „ още четири години “ и „ назад синьото “.

Няколко протестиращи носеха шапки с надпис „ Направи Америка още веднъж велика “, до момента в който други имаха флагове или тениски, на които се загатва QAnon - необятно публикуваната тайна доктрина, съгласно която Тръмп води загадка война против трафикантите на деца.

Мнозина от тълпата носеха пушки или огнестрелно оръжие, до момента в който се подиграваха на екипите на локалните медии, които стояха от другата страна на оградата.

„ Прощаваме ви, че сте предатели на страната ни “, изкрещя въоръжен стачкуващ на публицистите.

Докато се обръщаше към тълпата пред изборния център, водачът на митинга също рецитира голям брой теории на конспирацията, предполагайки, че пандемията на ковид е машинация, че демократите възнамеряват да вкарат комунизма в Съединени американски щати и че медийни компании са се намесили в изборите против Тръмп и Републиканската партия.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР