Израствайки, жената Козирог посвещава години на обучение и изкачване по

...
Израствайки, жената Козирог посвещава години на обучение и изкачване по
Коментари Харесай

3 зодии разцъфтяват с годините

Израствайки, дамата Козирог посвещава години на образование и нанагорнище по кариерната стълбица, оставяйки празненствата отвън сферата на нейните ползи

Грациозното стареене не е обещано на всеки, само че за дамите, родени под съзвездията от тази селекция, може да се каже, че са късметлийки - младостта е вложена в тях от звездите. Разбира се, никой не е отменил въздействието на гените и метода на живот, само че има наклонност, че тези дами нормално наподобяват доста по-млади от действителната си възраст.

Козирог

Козирогът се ражда в разгара на зимата. Подобно на мечка, която натрупва сила, с цел да оцелее в дългия зимен сън, този знак натрупва жизнеспособност за дълго време, с цел да се оправи съответно с сложния интервал на „ събуждането “, след което се любува на „ размразяването “.  Израствайки, дамата Козирог посвещава години на образование и нанагорнище по кариерната стълбица, оставяйки празненствата отвън сферата на нейните ползи. С възрастта Козирогът открива непознати страни от живота. Въпреки това, след 30-35 години педантичността последователно отстъпва място на същинския интерес към живота и тогава Козирогът ще запълни повече от всички празнини. Когато най-сетне се отърве от бремето на работохолизма, всички в близост виждат позитивни промени във външния й тип. Външният им тип се въздейства и от обстоятелството, че множеството Козирози въобще не са склонни към наднормено тегло.

Дева

Причината за младостта на Девата се крие в способността на представителите на този знак да се оправят със напрежението и да не се тревожат за дреболии. Тя ще претегли всичко 100 пъти, преди да реши да предприеме сериозна стъпка, и затова е по-малко евентуално да се провали, което може да й коства милион или два нервни кафези и няколко дузини сиви коси. Звездите я възнаградиха със мощна нервна система, която балансира всички процеси, протичащи в тялото. Освен това Девата има разумен метод към въпроса за здравето. Тялото й е храм, където бързата храна, бързите въглехидрати и трансмазнините нямат достъп. Тя осъзнава истинността на поговорката, че човек се познава по облеклата и не подценява спорта и външния тип, деликатно проверявайки всеки подробност от облика. В резултат на това първите признаци на стареене се появяват по-късно при Девата и външният й тип постоянно е „ бляскав “.

Стрелец

Вътрешният огън, който гори в Стрелците, поддържа в душата им пристрастеност за завършения през целия им живот. Стрелецът по принцип не гледа цифрите, които стоят на първата страница на паспорта. Тя е привикнала да живее пълноценно и няма желание да забавя темпото с годините. Стрелецът е изтрил от речника си изречения като „ прекомерно съм остаряла за тези облекла “ или „ този цвят на косата е прекомерно ослепителен за възрастта ми “ – тя в никакъв случай не се уморява да опитва с външния тип. Същото важи и за заниманието. Кой сподели, че след петдесет не можете да скочите с парашут или да изследвате далечните краища на планетата? Въпреки че в ъгълчетата на очите й към този момент са се появили издайнически „ патешки крайници “, никой не ги вижда, даже самата дама Стрелец, само че нейният млад дух излиза на напред във времето за всички.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР