Израел спечели Европейското първенство по бейзбол - група Б, което

...
Израел спечели Европейското първенство по бейзбол - група Б, което
Коментари Харесай

Израел вдигна купата на ЕП по бейзбол в Благоевград

Израел завоюва Европейското състезание по бейзбол - група Б, което се организира в Благоевград. Втори в класирането е тимът на Русия. В шампионата участваха още тимовете на Гърция, Сърбия, Ирландия и България, класирани в този ред.

Президентът на Българската федерация по бейзбол и на благоевградския клуб " Бизоните " Ясен Неделчев разяснява, че са се оправдали упованията им за доста високо равнище на игра на гостуващите тимове.

“Българският тим остана финален в класирането, no все пак игра достойно”, съобщи Неделчев и добави, че българските бейзболисти за първи път се изправят против толкоз мощни състезатели. Това е подействало мотивиращо на момчетата за последващи надпревари.

Неделчев разяснява още, че чака Благоевград да бъде хазаин на Европейската купа и следващата година. Досега спънка са били отговорности към Европейската федерация по бейзбол, които към този момент са изчистени. Подобренията, направени по терена през последните години вършат Благоевград едно от положителните места за надпревари от висок сан, сподели още Неделчев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР