Изпуснахме много време, в което може да реогранизираме нашата армия.

...
Изпуснахме много време, в което може да реогранизираме нашата армия.
Коментари Харесай

Борисов поиска да бъде премахната плочата на паметника на Съветската армия

" Изпуснахме доста време, в което може да реогранизираме нашата войска. Кабинетът на Кирил Петков предприе тактичност да дава оръжие през медиатори, като до ден сегашен настояват, че един патрон не са дали ". Това сподели Бойко Борисов по време на конференция в централата на ГЕРБ, съобщи.

" Същото направиха с нафтата и бензина, отново през медиатори. Нашите оферти бяха директни посредством закон, да застанем както Полша и Румъния и да оказваме помощ на Украйна ", сподели Борисов.

" Приехме закон за диверсификация на нуклеарното гориво, диверсификация на газа. Навсякъде бяхме дружно с “Демократична България ", Движение за права и свободи и “Български напредък " и с помощта на тази четворна коалиция всичко се случваше ", съобщи той.

Борисов разяснява и разрушената плоча на паметника на Съветската войска, като съобщи, че тя би трябвало да бъде отстранена.

" Докато нямаше война, светът беше много неуверен, всички се плашеха от войната. Сега е тотално друго. Стотици хиляди са починали, разрушени са жилища. Това е варварска експанзия, не е освободителна война, добави той.

" Преди три години сътрудниците от “Демократична България " предложиха ремонт на паметника на Съветската войска армия. В първите две години ситуацията беше напълно друга. Ние искахме всичко да мине по каналния ред, чакахме информация от Министерството на културата и регионалния шеф. Към сегашния миг обстановката е съсем друга. Войната напълно промени тази тематика ", сподели в умозаключение Борисов.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР