Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов говори след спечелените

...
Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов говори след спечелените
Коментари Харесай

Гьонов след третото място: От игрище в Люлин до Европа

Изпълнителният шеф на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов приказва след извоюваните бронзови медали от efbet Лига и класирането за европейските клубни шампионати. Той напомни по какъв начин отборът е изиграл първи си формален мач в столичния квартал Люлин, а в този момент ще се състезава в Европа.

В последния кръг от българския шампионат ЦСКА 1948 приключи наедно 0:0 против Локомотив Пловдив в Бистрица.  

„ Тежък мач през днешния ден. Повече душевен тежък. Важен е резултатът. Успяхме да извоюваме бронзовите медали и непосредствено се класирахме за Лигата на конференциите, което беше една от задачите. Остава една дребна горчилка от изгубения край за Купата, само че сезонът мисля, че е доста добър “, сподели Гьонов.

„ Безценни са тези медали, надали доста хора могат да го оценят, да го видят. Тръгнахме от едно игрище в Люлин. Там беше първият формален мач. Виждате тази купа (за третото място) и промоцията в Европа. Наистина скъпо “, добави той.  

„ С господин Рибарски работим към този момент три години. Успя в един тежък миг да вдъхне кураж и една доста добра тактическа дисциплинираност. Аз мисля, че той ще се съгласи да води тима в идващия турнирен сезон и в Лигата на конференциите “.

„ Ние имаме контрактувани отношение със стадион „ Васил Левски “. В България стадионите се броят на пръстите на едната ръка стадионите, които имат лиценз за европейските мачове. Там ще домакинстваме. Надявам се, че с едни положителни резултати ще променим политиката в бъдеще “, сподели още един от шефовете на ЦСКА 1948.  
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР