Изпълнителният директор на БФС Борислав Попов коментира скандала около подкрепилия

...
Изпълнителният директор на БФС Борислав Попов коментира скандала около подкрепилия
Коментари Харесай

Президент обвини БФС в изнудване, директор на футболната централа отвърна на обвиненията

Изпълнителният шеф на БФС Борислав Попов разяснява абсурда към подкрепилия Димитър Бербатов клуб Олимпия (Шумен). По-рано през днешния ден президентът на женския футболен клуб Панайотис Папас алармира, че е бил изнудван от БФС, откакто е станало ясно, че е измежду клубовете, подписали декларация конгресът на 18 март да бъде избирателен.

Той твърди, че е бил заплашван със основаване на проблеми (отнемане на лиценз), в случай че не анулира пълномощното към юристите, обслужващи екипа на Димитър Бербатов.

Попов обаче отхвърли тези информации, като съобщи, че Олимпия (Шумен) е женски футболен клуб и не е получавал лиценз, защото подобен получават единствено професионалните клубове. Тоест няма по какъв начин да му бъде лишен лиценза, откакто той го няма.

“Футболният клуб Олимпия (Шумен) се състезава в Държавното състезание по женски футбол. Тези клубове не получават лиценз. Лиценз получават единствено професионалните клубове, няма по какъв начин да се отнеме лиценз на подобен клуб, откакто той го няма.

Няма по какъв начин да се оказва напън. Това са суверенни сдружения или юридически лица, с цел да могат да бъдат уговаряни или да бъдат натискани, в кавички, по някакъв метод. Лично аз бях викан в прокуратурата за оказван напън. Проверката завърши, тъй че нямам какво повече да кажа”, съобщи Попов пред bTV.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР