Изминалите 37 г. бяха доказателство за това как геополитиката може

...
Изминалите 37 г. бяха доказателство за това как геополитиката може
Коментари Харесай

Журналист: Западните спецслужби побъркаха Сергей Антонов в затвора, тровеха го официално

Изминалите 37 година бяха доказателство за това по какъв начин геополитиката може да унищожи една човешка орис. Това сподели в предаването " Лице в лице " по bTV журналистът Стефан Солаков във връзка опита за ликвидиране на папа Йоан Павел II и процеса против Сергей Антонов. Ставаше въпрос за една авансово манипулирана интервенция на служби в Западна Европа. По това време имаше митинги против демократичната власт. Хвърляха се тайните служби против митингите, финансирани значително от Съветския блок. Така Мехмед Али Агджа – един безпаричен турски националист, е вкаран в интервенцията.

Той е изваден от пандиза от тайните служби, минал е през България, срещал се е контрабандисти от турската мафия на наша територия. Тогава някой в Италия се сеща, че Агджа преди години е отправил апел папата да бъде разстрелян като наставление, наричал го е " копиеносец на войнстващото християнство ".

По това време Италия имаше потребност от реализатор на мокри поръчки и Агджа е нает да стреля против по папата, само че не да го убие, съобщи Солаков. След това минава една година, през която се ражда българската диря. У нас ръководещият хайлайф приемаше с неуважение информацията за това. Известен турски публицист ни предизвести няколко месеца преди ареста на Сергей Антонов, че ще бъдем вкарани в тази спекулация, акцентира журналистът. Българската диря е изграждана не без присъединяване на българи, добави той. Антонов беше нападнат с психотропни субстанции в пандиза. Там италианските управляващи са го побъркали. За разлика от случая " Скрипал ", Антонов го тровеха публично. Тъй като най-после беше несъответстващ, го пуснаха под домакински арест и тогава се разбра какви провали е нанесла обработката в пандиза на един естествен човек, съобщи Стефан Солаков.

За ареста на Антонов е имало подготовка, а и ролята на папата не е толкоз миловидна. Той до последно не споделяше, че българите са почтени, а на Агджа му елементарни, сподели още Сергей Антонов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР