Изминаха 13 години от излизането на първата част на известната

...
Изминаха 13 години от излизането на първата част на известната
Коментари Харесай

Вижте как са се променили актьорите, които са участвали в „Здрач“ преди 13 години

Изминаха 13 години от излизането на първата част на известната сантиментална сага. Някои артисти не престават да работят интензивно във филми, други вземат решение да отделят повече време на фамилията си. Например Ники Рийд, която е играла Розали, в този момент взе участие интензивно в акции, ориентирани към запазване на околната среда.

Ние взехме решение да разберем по какъв начин са се трансформирали актьорите и какво вършат в този момент, което всички гледахме със спотаен мирис.

Макензи Фой – Ренесми Кълън

Макензи Фой съумява да получи няколко номинации на влиятелни награди, а за ролята си на Мърф във кино лентата „ Междузвезда “, тя получава премията „ Сатурн “ в категорията „ Най-добра млада актриса “ След като стартира кариерата си на 3 като модел и на 9 като актриса, момичето продължава да работи интензивно и до през днешния ден.

Робърт Патинсън – Едуард Кълън

34-годишният Робърт Патинсън, който разпознахме с помощта на очарователния Седрик Дигъри от Потериан и нежния Едуард Кълън от сагата “Здрач ”, продължава сполучливо кариерата си. Едва в този момент това са по-сериозни функции. Например през 2020 година Патинсън взе участие в холивудския блокбъстър „ Аргумент “, психологическият трилър „ Дяволът постоянно е тук “. А през 2022 година се възнамерява премиерата на екшън кино лентата „ Батман “ с Робърт в ролята на Батман.

Ашли Грийн – Алис Кълън

Ашли Грийн, която играеше сестрата на Едуард, стартира работа в заведения за хранене и след ролята на Алис закупи почитатели. И макар че има по-малко фенове от водещите артисти, доста фенове се отнасят към нея с топлота. От 2010 година тя е лице на Avon Mark Cosmetics, а от 2011-2012 година Ашли сътрудничи с марката DKNY.

Джаксън Ратбоун – Джаспър Хейл

В допълнение към фотосите на филм, Джаксън Ратбоун известно време свири в музикалната група “100 Monkeys ” и написа текстовете. Групата, учредена от учебни другари, издаде няколко албума. След франчайза, Ратбоун се опита като продуцент на няколко кино лентата и телевизионни сериали и сега отглежда 3 деца със брачната половинка си.

Кам Гигандет – Джеймс

След „ Здрач “ артистът играе в дует с Кристина Агилера в мюзикъла „ Бурлеска “. Като цяло Кам избира да прекарва повече време със фамилията си и не се съгласява с всички оферти.

Ники Рийд – Розали Хейл

Актрисата е деен бранител на околната среда. Съвсем неотдавна излезе нейната капсулна сбирка от рециклируемо облекло (в партньорство с UpWest). Тя също по този начин основава производството на бижута BaYou with Love, което употребява технология за преправка.

Келлан Латс — Эмметт Каллен

Ярка мълния в кариерата на Келън Лутц беше ролята на Емет в „ Здрач “. След нея взе участие в още няколко кино лентата. От 2020 година взе участие в фотосите на поредицата ФБР: Най-издирваните. И през февруари 2021 година артистът стана татко.

Били Бърк – Чарли Суон

Освен че играе филми, артистът се занимава и с музика. През 2010 година той сбъдва фантазията си и издава първия си диск с песни, които композира в разнообразни години от живота си. Били постоянно се появява на екрана в телевизионни сериали, излъчвания, филми. И в комедийната драма “Благодатта на Бог ” артистът освен изигра един от героите, само че и работи като продуцент.

Ана Кендрик – Джесика Стенли

Ана Кендрик изигра приятелката на Бела във франчайза и се трансформира в една от най-успешните актриси в сагата. В касичката й има номинация за Оскар през 2009 година за ролята й във кино лентата „ Във въздуха “. В същото време Кендрик съумя да покаже освен актьорските си умения, само че и вокални качества.

Музикалната комедия с нейно присъединяване „ Pitch Perfect “ има цели 3 елементи. Следващият филм, където Анна показва своя певчески гений, беше мюзикълът “В гората … ”, актрисата изигра ролята на Пепеляшка. А през 2020 година Кендрик взе участие в научно-фантастичния трилър „ Deep Space “.

Кристиан Сератос – Анджела Вебер

За ролята си в сагата актрисата завоюва премията за млад артист в категорията за най-хубава поддържаща актриса. След това тя може да бъде забелязана в известния ефирен сериал The Walking Dead. Кристиан е деен бранител на животните и е взел участие в веганска акция за метод на живот.

През 2017 година актрисата стана майка и, както самата тя признава, точно фамилията й дава щастието и изпълва живота й със смисъл.

Кристен Стюарт – Бела Суон

Актрисата стана известна на необятната аудитория на 17-годишна възраст, играейки Бела Суон. Това я трансформира в една от най-добре платените актриси в Холивуд през 2010 година. През 2015 година Стюарт стана първата американска актриса, получила френски Цезар, спечелвайки най-хубава поддържаща актриса за ролята си в драмата Силс Мария. След като завоюва славата си, момичето продължава да участва интензивно на прослушвания и да взе участие във филми.

Майкъл Шийн – Харо

Майкъл Шийн стана прочут най-вече като сценичен артист, а по-късно, през 2000-те години, към този момент се реалокира на огромния екран. След ролята на Аро от клана Волтури, артистът сподели майсторската си актьорска игра в “Хамлет ”, което беше основателно оценено от критиците. По-нататъшните му функции също бяха добре признати. Освен това артистът се опитва в продуцирането.

Дакота Фанинг – Джейн

„ Сагата за вампира “ не е единственият кино план, в който можете да гледате Дакота Фанинг дружно с Кристен Стюарт. През 2010 година актрисите се снимаха в биографичния филм “The Runaways ”, към 70-та рок група. Фанинг продължава да се появява в телевизионни излъчвания и филми. Тя е номинирана за премия на Гилдията на екранните артисти за ролята на Пискливата Линет Фром в „ Имало едно време в Холивуд “ на Куентин Тарантино.

Рами Малек – Бенджамин

След снимането на последната част от сагата, където феновете могат да видят Рами Малек, артистът играе в такива филми и телевизионни сериали като “Мистър робот ”, “Олдбой ”, “Нужда от скорост: ”. Ролята в “Мистър робот ” донесе няколко номинации и награди, в това число Еми. Но, несъмнено, артистът завоюва най-вече утвърждението и насладата с помощта на прераждането си като Фреди Меркюри. Основният му филм също се смята за „ Господарят “ (2012).

Миана Беринг – Таня

Миана Беринг, която изигра върколак от приятелския клан Денали, по-късно взе участие в приветствания ефирен сериал Абатство Даунтън. И бременността на нейната героиня в няколко епизода от поредицата “В тъмното ” съответства с нейната. От 2019 година почитателите на фантастичния сериал “Вещицата ” могат да видят нейното преобразяване в основната вълшебница – Тисай дьо Врие.

Елизабет Рийзър – Есме Кълън

Елизабет Рийзър стартира кариерата си в театъра, по-късно тя е видяна и стартира да бъде канена на филми и по малкия екран. Преди „ Здрач “ актрисата можеше да бъде забелязана в сериала „ Анатомията на Грей “. След това тя получава функции в сериалите “The Good Wife ”, “Bonnie and Clyde ”. През 2017 година тя изигра една от основните функции в мини-сериала “Ловът ”, играейки ролята на Ели Фицджералд.

Питър Фачинели – Карлайл Кълън

Питър Фачинели беше прочут доста преди излизането на франчайза, зад него забележителен брой разнообразни функции. В изявление артистът сподели, че е признателен на „ Здрач “ за претърпяното и прекараното време. Освен това той не се нуждаеше от „ отлепване “ на облика на Карлайл, с цел да продължи кариерата си. Вярно е, че за известно време Фачинели реши леко да ограничи работата си географски: в този момент той се снима единствено в Лос Анджелис, с цел да бъде по-близо до фамилията и дъщерите си.

Тейлър Лотнър – Джейкъб Блек

Към днешна дата главната работа в киното на Тейлър Лаутнър се смята за ролята на върколака Джейкъб в сагата, с помощта на която артистът покори повече от едно момичешко сърце. Това не е изненадващо, защото, подготвяйки се за ролята, младежът интензивно тренира и след това показва отлични физически данни.

По-късно той взе участие в Свети Валентин против Тейлър Суифт. Въпреки обстоятелството, че не всички филми с негово присъединяване получават позитивен отговор от критиците (например „ Преследването “ от 2011 г.), Лаутнър продължава да развива кариерата си.

Рейчъл Лефевр – Виктория

Рейчъл взе участие единствено в първите 2 елементи на сагата (по-късно тя беше сменена от Брайс Далас Хауърд), само че завоюва почитателите с актьорската си игра. И справедливо, тъй като тя се приготвя деликатно: тя учи държанието на лъвовете, с цел да разбере по-добре навиците на хищниците. Сред другите й произведения са функции във кино лентата “Казино Джак ” с Кевин Спейси, както и в телевизионния сериал “Под купола ”, основан на едноименния разказ на Стивън Кинг.

Гледали ли сте Здрач? Кой различен бихте желали да видите в този лист?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР