47-годишната Андреа Скиоларо от Флорида (САЩ), която работи като учителка

...
47-годишната Андреа Скиоларо от Флорида (САЩ), която работи като учителка
Коментари Харесай

Майка започна да се храни в определени часове и внезапно отслабна с 50 кг

47-годишната Андреа Скиоларо от Флорида (САЩ), която работи като учителка по британски език, отслабна с 50 кг, след като промени изцяло диетата и режима си на хранене. Жената описа на кореспонденти от Wales Online за своя опит.

Андреа почнала да наддава през 2018 година, когато 7-годишната й щерка беше диагностицирана с аутизъм. Заради напрежението британката непрекъснато преяждала и качила 18 непотребни кг, като се хранила най-вече с бърза храна.

Притеснена от влошеното си здраве, майката на две деца решила да стартира гладуването през януари предходната година и беше сюрпризирана какъв брой бързо отслабва.
 В какъв брой часа да хапвам, с цел да отслабна, по какъв начин да отслабна по време на поста преди Великден, майка отслабна с 50 кг Андреа почнала да пълнее през 2018 г. Снимка: SWNS
Всяка седмица в продължение на три дни дамата не яде нищо друго с изключение на бульон, варен с кости. През останалите дни тя се лимитира до храни с ниско наличие на въглехидрати и високо наличие на протеини.

По-късно Скиоларо минала към от време на време недояждане, като яде единствено сред „ златните часове “ - от 15:00 до 18:00. Освен това тя включвала единствено питателни храни в диетата си, като говеждо, сьомга и зеленчуци, и не яде след 20 часа. Този метод ненадейно дал изненадващи резултати.

„ Постенето промени живота ми и се усещам по-добре от всеки път. Много диети ви карат да изключите избрани храни, само че с гладуването се фокусирате върху това по кое време можете да ядете. Кожата ми е по-здрава и косата ми наподобява доста по-добре, цялата болежка изчезна. В началото сигурно беше мъчно, само че скоростта на смяната улеснява процеса “, споделя Скиоларо, показвайки стройната си фигура и актуализирания си дрешник.
 В какъв брой часа да хапвам, с цел да отслабна, по какъв начин да отслабна по време на поста преди Великден, майка отслабна с 50 кг Андреа Скиоларо показва стройна фигура и обновен гардероб Снимка: SWNS
Жената също трябваше да промени мисленето и отношението си към храната, с цел да се придържа към новия метод на живот.

„ Казват ни, че би трябвало да ядем три пъти дневно, само че това не е наложително, аз желая да бъда образец за децата си, с цел да ги вдъхновя да бъдат здрави и във форма “, прибавя Андреа.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР