Двойка влюбени станаха известни онлайн, след като се любиха посред

...
Двойка влюбени станаха известни онлайн, след като се любиха посред
Коментари Харесай

Милиони видяха влюбени да правят любов насред парк с деца ВИДЕО 18+

Двойка влюбени станаха известни онлайн, откакто се любиха измежду бял ден в претъпкания Батъри Парк в Ню Йорк, в южната част на остров Манхатън (САЩ). Една от очевидките засне любопитната случка и я разгласява на страницата си в TikTok , където към този момент е прегледана от над 55,3 милиона души.

На оповестените фрагменти се вижда по какъв начин две деца минават около влюбените със скутери, а други играят на топка с родителите си, без да обръщат внимание на протичащото се под сивото одеяло наоколо.

„ Опитвам се да се насладя на хубав неделен следобяд в Ню Йорк “, написа консуматор @girlsorwomen в описанието на видеото.
 Двойка прави обич в парка, занимателни неща, Съединени американски щати, Ню Йорк, вицове, разстройване, безчинство, трендове в TikTok Двойка се люби в парка измежду бял ден Снимка: TikTok
Видеото провокира същински потрес измежду хората. Мнозина бяха сюрпризирани за какво локалната полиция не е спряла нарушителите.
" Насред парка, измежду други хора и деца? Просто не. Не е толкоз мъчно да си почтен човек " ; " Искам да видя тези хора подведени под отговорност за това, че вършат обич пред деца. Не се майтапя. Нашето общество е толкоз непоносимо " ;„ Чудя се дали, когато свършиха, просто излязоха, като че ли нищо не се е случило? “;„ Никой даже не се обади в полицията, а в близост имаше деца “;„ Какво е преживяло одеялото в тази обстановка е същинският въпрос. “
Между другото, в Ню Йорк е нелегално да имаш сексуален акт на публични места. Това се санкционира по член „ обществен разврат “.
only in new york
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР