Джеймс Джордан от Strictly призна, че щеше да се запали

...
Джеймс Джордан от Strictly призна, че щеше да се запали
Коментари Харесай

„Щях да бъда по-лош от Джовани Перниче!“ Строго Джеймс Джордан признава, че щеше да се запали с партньорите си по танци, ако не беше женен за Ола по време на шоуто

Джеймс Джордан от Strictly призна, че щеше да се възпламени с сътрудниците си по танци, в случай че не беше женен за Ола, до момента в който участваше в шоуто (видяно в шоуто на BBC през 2013 година заедно)

След това той се пошегува, че би бил по-лош от професионалния мъж Джовани Перниче, 33, във връзка с броя на романите (Джовани е виждан с партньорката Джорджия Мей Фут, която по-късно става негова приятелка)

Джеймс сподели на The Sun: „ Вие сте доста близо, нали? Ден първи, влизате и безусловно се триете един в различен, слабини в слабини. Току-що ги срещнахте и търкате скъпоценните си камъни в короната им.

„ Това е обикновено в нашия свят, само че не и за всички останали и вие сте толкоз близо един до различен, танцуващи секси, има хубава музика и упражнявате един с различен по осем часа дневно, тъй че в случай че има малко химия, нещо ще се случи.

'Ако са необвързани, споделям да се захвана...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР