На международното летище Уест Палм Бийч във Флорида частният самолет

...
На международното летище Уест Палм Бийч във Флорида частният самолет
Коментари Харесай

Частният самолет Boeing 757 на Тръмп се сблъска с друг самолет

На интернационалното летище Уест Палм Бийч във Флорида частният аероплан Боинг 757 на някогашния американски президент Доналд Тръмп се сблъска с различен аероплан. Инцидентът е станал в неделя, 12 май, само че за него се разбра едвам в този момент.

Федералната авиационна администрация заяви, че самолетът се е блъснал в паркиран и празен корпоративен аероплан на летище в Южна Флорида, до момента в който е захождал. В същото време от ведомството не прецизират чия тъкмо е била машината. Reuters обаче отбелязва, че Тръмп е провел протест в Ню Джърси на 11 май, а конфликтът на самолета е станал, откакто той е дошъл в Уест Палм Бийч през нощта на 12 май.

Не е известно дали някогашният американски президент е бил на борда в този миг. Няма информация и за потърпевши вследствие на случая.

Федералната авиационна администрация е почнала следствие.

Доналд Тръмп купи Boeing 757 за 100 милиона $ през 2010 година На борда има две независими стаи за посетители, три бани, зали за хранене и срещи, както и обширна система за развлечение. Самолетът е създаден през 1991 година

Припомняме, че на 15 април едномоторен самолет Piper Cherokee Six едвам не се разби в региона на Лос Анджелис покрай голф клуба на 45-ия президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп. Двигателят на борда отхвърли, водачът направи спешно кацане във водата и изплува на брега с кучето си.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР