ДЕНВЪР (АП) — Смъртта на жена от Колорадо, изчезнала преди

...
ДЕНВЪР (АП) — Смъртта на жена от Колорадо, изчезнала преди
Коментари Харесай

Жена от Колорадо изчезна през 2020 г. Смъртта й току-що беше обявена за убийство

ДЕНВЪР (АП) — Смъртта на жена от Колорадо, изчезнала преди близо четири години, е ликвидиране, оповестиха управляващите в понеделник, разкривайки нови детайлности при положение, който в един миг докара до обвинявания в ликвидиране против брачна половинка й, които по-късно бяха оттеглени.

Сюзан Морфю е умряла по „ непостоянен метод “, съгласно отчет от аутопсията, оповестен от прокуратурата на окръг Чафи. Коктейл от медикаменти, които нормално се употребяват за усмиряване на дивата природа, е открит в една от костите на 49-годишната жена, само че няма индикации за контузия, се споделя в отчета.

Съпругът на Морфю, Бари Морфю, сподели пред следователи той последно е видял брачната половинка си през май 2020 година, на Деня на майката. Останките й бяха открити през септември 2023 година в далечен регион на централно Колорадо на повече от 40 благи (65 километра) южно от вкъщи й.

Според следователите в дома на двойката са открити утешителен револвер и аксесоари, който арестува Бари Морфю през май 2021 година по съмнение за уб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР