Измина почти година от дебюта на BMW 4 Series, която

...
Измина почти година от дебюта на BMW 4 Series, която
Коментари Харесай

Ето как ще изглежда новата 4 Series Gran Coupe

Измина съвсем година от дебюта на BMW 4 Series, която провокира редица отрицателни мнения както при почитателите на марката, по този начин и в цялото автомобилно общество. Доста висок % от хората не харесват и не утвърждават новия дизайнерски език на немската марка и все по-големите „ бъбреци “, само че както писахме и през миналата седмица, BMW ще продължи с тях в бъдещите си модели.

Такъв е казусът и при четиривратата версия на 4 Series, второто потомство на която би трябвало да направи дебют в идващите месеци. В момента се организират и последни проби на Gran Coupe-то, като фотографи към този момент няколко пъти снимат автомобила, затрупан с тежък камуфлаж. Впрягайки силите си във Photoshop, взехме решение да ви покажем по какъв начин съгласно нас ще наподобява идната версия на 4 Serieс Gran Coupe, базирайки се на двувратата 4 Series.

Както може да видите и в фотографията по-долу, предната врата е скъсена, с цел да се освободи място за задната, а линията на тавана е леко вдигната за повече място за пасажерите на втория ред седалки, а багажникът се отваря дружно със стъклото. Както и при първото потомство, най-вероятно разликите сред двата модела ще сa единствено тези, като дизайнерската версия на 3 Series ще резервира вратите без рамки към прозорците.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР