Измина още една седмица, изпълнена с интересни случки и събития,

...
Измина още една седмица, изпълнена с интересни случки и събития,
Коментари Харесай

5 статии, които ви заинтригуваха най-силно през тази седмица

Измина още една седмица, изпълнена с забавни случки и събития, нови стайлинг хрумвания и срещи с огромни звезди . Най-накрая есенният дрешник е цялостен, макар че към този момент времето е доста обилно към нас и към момента се радваме на слънчевите лъчи в по-голяма част от деня. Плетената рокля е шлагерът през този сезон, като тя напълно успешно се комбинира със спортни обувки.

От света на киното новините не стопират, само че най-голямото събитие тази седмица е новият филмов откъс на Bombshell , в който Чарлийз Терон – известна с огромните си метаморфози в Холивуд, още веднъж надскочи себе си и направи сериозна поръчка за следващ " Оскар ". Не по-малък триумф пожъна и невижданата до момента сбирка от снимки на Одри Хепбърн , част от фотокнигата Always Audrey. На родния небосвод пък изпъкнаха актрисата Ирмена Чичикова и водачът на " Спаси София " Борис Бонев . Вижте 5-те най-четени публикации тази седмица! 

***

Плетената рокля е родена от любовта сред слънчевите есенни дни и мразовитите дъждовни вечери , в които падналите листа застилат пътя под ботите ни. Едновременно комфортна, уютна и стилна, плетената рокля е идеалният избор в същото време. Понякога можем да я намерим и като рокля пуловер , което я прави още по-привлекателна алтернатива за тези от нас, които обичат да се " сгушват " в обемните си пуловери, когато захладнее. 
33 стайлинг хрумвания с плетена рокля

И още... 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР