Изкуството е способно да провокира истинско възхищение у хората, особено

...
Изкуството е способно да провокира истинско възхищение у хората, особено
Коментари Харесай

Голата Диляна Попова засенчи произведение на изкуството

Изкуството е способно да предизвика същинско удивление у хората, изключително в случай че е дело на едни от най-великите актьори, останали в историята със своите забележителни произведения. Стоейки пред техните поразителни и реалистични творби, граничещи със самото съвършенство, феновете постоянно се питат по какъв начин въобще е допустимо нещо сходно да бъде основано от човешка ръка. Да, техният гений е кадърен да сътвори спираща дъха хубост, само че от време на време даже и тя бледнее пред тази, сътворено от Бог. А следващото удостоверение за това са последните фотоси, появили се в профила на една от най-красивите дами, раждала се по нашите земи, и по-точно - прелестната Диляна Попова.

Нейната хубост сама по себе си е ентусиазъм и муза за мнозина, изключително за даровития фотограф Коко Кръстев, с който брюнетката постоянно си сътрудничи. Именно негови са последните изображения, които очароваха потребителите на виртуалното пространство, написа dir.bg.

През уикенда светлооката красавица разгласява в персоналния си Инстаграм профил фотография, с която още веднъж зарадва своите почитатели, доказвайки за прощален път, че въпреки през септември тази година ще посрещне своя 40-и рожден ден, тя не отстъпва по безусловно нищо на по-младите си колежки, изявяващи се в българския шоубизнес. Напротив, брюнетката, чийто външен тип освен е изцяло натурален, само че също по този начин е неподвластен на времето, умерено може да постави в дребния си джоб огромна част от тях, в случай че не и всички.

На изображението звездата от "Завръщане " и "Всичко останало е пепел " театралничи измежду редица скулптори, облечена в зашеметяваща транспарантна рокля, обсипана с голям брой блестящи камъни, разреждащи се гладко, спускайки се надолу по дрехата. Тоалетът с асиметрична кройка, разкриващ съвършената ѝ фигура, се откроява с едно паднало рамо и три съблазнителни отвора - деколтето, разрез на талията и висока цепка полата.

Постът ѝ бързо събра хиляди лайкове и голям брой мнения, възхваляващи пленителната ѝ визия. "На тази фотография има творби на изящните изкуства и Диляна Попова, която ги превъзхожда ", написа един от феновете ѝ. "Снимките ви в никакъв случай не са пошли. Винаги са изпълнени със жанр и класа ", на мнение е различен. "Прекрасна както постоянно! Колко ми се желае младите девойки да се стремят към тази, естествената хубост, а не да са клонинги " и "Дилянче, убиваш ги! ", заключва трети.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР