Изключителни постижения – поздравления и за Ангел Русев, и за

...
Изключителни постижения – поздравления и за Ангел Русев, и за
Коментари Харесай

Спортен обзор с Никола Ибришимов | В темпото на Кари, 22.04.2023

„ Изключителни достижения – поздравления и за Ангел Русев, и за Карлос Насар. Но особено казусът с Насар е доста забавен поради всичко, което се случи в живота му през последните години – от „ осанна “ до разпни го “. “ Това сподели спортният публицист Никола Ибришимов „ В темпото на Кари “ по отношение на златните медали на двамата от Европейското състезание по повдигане на тежести в Тирана.

„ Той беше първенец като младеж, по-късно го хванаха да кара с опиати и без брошура. Тогава си мислех, че повече в никакъв случай няма да чуем за него. Но той съумя да извлече поучения да да направи такава фрапантна позитивна смяна в развиването си “, добави журналистът по отношение на Насар.

В Холивуд е едно, само че в действителния живот доста по-рядко се случва това, което прави Карлос Насар, уверен Ибришимов.

Той разяснява и българските триумфи на Европейското състезание по битка за дами в Загреб - злато за Юлияна Янева и Мими Христова, бронз за Евелина Николова и Биляна Дудова

„ Не сме сюрпризирани от резултатите, тъй като женската битка си остава май най-силния спорт за България. Много добре се развива този спорт “, счита журналистът.

 

Още от спортния преглед на седмицата, в това число какво да чакаме от тенис шампионатите на червени кортове – вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР