Изграждането на нов стадион на мястото на „Българска армия“ ще

...
Изграждането на нов стадион на мястото на „Българска армия“ ще
Коментари Харесай

„Българския армия“ ще струва около 90 млн. лв.

Изграждането на нов стадион на мястото на „ Българска войска “ ще коства сред 80-90 млн. лева Това разгласи на конференция през днешния ден юристът на Гриша Ганчев - Станислав Трендафилов, представен от „ Тема Спорт “.

„ Инвестицията е 80-90 милиона лв., само че тази сума може да мръдне малко. Инвестициите са обезпечени от притежателите на клуба. Имаме и в допълнение финансиране, в случай че се наложи “, посочи той пред медиите.

Той също по този начин удостовери, че въз основата в Панчарево ще стартира градежът на общежитие и ресторант за юношите, а вярата е, че планът ще се осъществя до 2025 година

Трендафилов също по този начин разсея опасенията, че политическата конюнктура в страната може да се отрази на желанието на ЦСКА да строи стадион. Той се базира на Конституцията в частта ѝ за националния интерес.

Междувременно припомняме, че интернационалният оператор SPORTFIVE към този момент има подписан контракт с футболния клуб и се чака скоро да показа плана си за новия стадион. Знае се единствено, че потенциалът на трибуните ще е сред 15 000 - 18 000 седящи места.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР