Изготвили сме презентация с обобщение на финансовите инструменти с публичен

...
Изготвили сме презентация с обобщение на финансовите инструменти с публичен
Коментари Харесай

Горанов: 8 инструмента за 4.5 млрд. лева в помощ на хората и бизнеса

Изготвили сме презентация с резюме на финансовите принадлежности с обществен запас, които сме приспособили към интервала на рецесията и които чакаме да ангажират, под 8 разнообразни инструмента, 4,5 лева запас в интерес на дребния и междинния бизнес, самонаетите и лицата, които поради рецесията са в неплатен отпуск и няма да могат да поставят труд.

Това сподели на ексклузивен брифинг министърът на финансите Владислав Горанов, който показа капиталовите принадлежности, с които страната ще оказва помощ на бизнеса за превъзмогване на вредите от пандемият

Първата марка е обвързвана със стартирането на програмата през ББР за разпределяне на безлихвени заеми за отбрана на хората, лишени от опцията да поставят Труд заради пандемията. Целта е да се подкрепят засегнатите от икономическите последици от пандемията физически лица и самоосигуряващи се.

" Тези лица би трябвало да имат отработени най-малко 5 работни дни в месец март, в случай че това е месецът, в който е пуснат в неплатен отпуск. Дотук деклариран интерес има от 12 банки-партньори ".

Борисов: 10 млн. лв. за чиновниците на Министерство на вътрешните работи

" Искам особено да благодаря на сътрудниците от Министерство на вътрешните работи за работата им по време на изключителното състояние. Вътрешният министър Маринов предложи за 15 200 служители на реда, които са на първа линия, по 650 лева във тип на награди. Това прави към 10 милиона. Още днеска започнете да ги изплащате. Това ще продължи за цялото време, доколкото е изключителното състояние ", обърна се министър председателят Бойко Борисов към финансовия министър Владислав Горанов.

Пет облекчения на ограниченията
" Пазарите работят от през вчерашния ден. Махнахме прозореца през днешния ден, с цел да могат тези, които влизат и излизат на работа да не чакат с часове, разрешихме имунизацията на бебетата, женските съвещания и плановите интервенции - пет. Плюс всички останали ограничения. Питам кое да облекчим още. Останаха парковете и планините ". " Направихме оптималното хората да не се усещат пандизчии ", безапелационен е Борисов. " Според щаба, в петък - събота към този момент ще имаме доста по-ясна картина на растежа на болесттите ".
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР