Изгонен за некадърност от Президентството управлява БСП, а не Корнелия

...
Изгонен за некадърност от Президентството управлява БСП, а не Корнелия
Коментари Харесай

Възможно ли е? Обявиха Сивия кардинал на БСП

Изгонен за несръчност от Президентството ръководи Българска социалистическа партия, а не Корнелия Нинова. Това съобщи в ефира на Българска национална телевизия Станислав Владимиров, кметът на Перник и член на соц партията

На въпрос дали засяга Калоян Методиев, той удостовери: " Калин ли е, Калоян, не го знам ".
-->
" Проблемът в нашата партия е, че към този момент даже и Корнелия Нинова не взима решенията, а оня хубавец, който го уволниха от президентството за несръчност. Той кадрува и взема решение всичко в Българска социалистическа партия. Каква е зависимостта на Нинова от този човек?! Аз от този човек с изключение на да сее ненавист, нищо друго не съм чул. Защото в случай че президентството не го бяха взели щеше да е следващия международно незнаен човек, който се прави на политолог “, съобщи Владимиров по адрес на Калоян Методиев.

По мотив обвиняванията от страна на Корнелия Нинова, че нямат народен представител от града поради вътрешната съпротива в партията, градоначалникът съобщи:

" Да сте ме чули в миналото да се извинявам за ръководството на Перник?! Като чуя някой политик да се оправдава и доста бързо променям канала. Съвета ми е този човек да си смени попрището. Отдавна няма червени райони, имахме обичайни, само че това е към този момент в предишното. “

Владимиров, който остава член на Българска социалистическа партия, разгласи, че е напуснал Националния съвет, тъй като този партиен орган от дълго време не действа.

„ Той се събира рядко и нормално на автограф отстраняват неуместните, когато в редките случаи се събират е, с цел да избавя Нинова. Аз нямам място в този орган освен това ръководство и управление “.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР