Издирвания от органите на реда Радостин Пулев от казанлъшкото село

...
Издирвания от органите на реда Радостин Пулев от казанлъшкото село
Коментари Харесай

Издирваният за две изнасилвания в Енина ще се предаде сам

Издирвания от органите на реда Радостин Пулев от казанлъшкото село Енина ще се съобщи самичък в полицията. Това увери пред медиите неговият юрист Станимир Ченалов, който сега пътувал към Казанлък.

Срещу 35-годишния Пулев била подадена тъжба от 17-годишно момиче, съгласно която в събота мъжът изнасилил нея и пълнолетната ѝ другарка, откакто ги упоил.

В същото време юрист Ченалов удостовери, че против клиента му има друго дело - за блудничество с малолетно момиче отново в Енина, което трябвало да стартира на 26 януари в Районния съд на Казанлък. Според обвинителния акт, закононарушението е осъществено в интервала сред 10 и 15 юни предходната година. Защитникът обаче подал молба за отсрочване на плануваното разпоредително съвещание по делото, защото на датата 26 януари имал други служебни задължения.

Двете девойки били дрогирани и изнасилвани в продължение на два дни. Бруталното закононарушение се е случило в събота в казанлъшкото село Енина.

Момичетата отишли на рожден ден, където един от гостите ги дрогирал и ги завел в къща в Енина. Там причинителят ги упоявал и изнасилвал в продължение на два дни. Преди да ги пусне насилникът ги заплашвал с ликвидиране, в случай че опишат за случката или го издадат.

Случаят е доказан от окръжна прокуратура Стара Загора, като за момента не издават детайлности заради течащо следствие.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР