Във връзка с инцидент от 2 май - сбиване между

...
Във връзка с инцидент от 2 май - сбиване между
Коментари Харесай

МВР: Сбиването в Габрово не е на етническа основа

Във връзка с случай от 2 май - сборичкване сред две групи, и придобил известност в обществените мрежи, в районно управление (на МВР) Габрово бе осъществена инспекция.

По случая е формирано досъдебно произвеждане.

В хода на следствието е открито, че причина за сбиването не е ненавист на етническа основа, а е в резултат на предишно другарство и влошени междуличностни връзки.

Прегледани и оценени са и видеозаписи от камери. Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи Габрово приканва жителите да не се поддават на злонамерени клюки за съзнателно напрежение, оповестяват от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Припомняме, че на 2 май, към 20:30 часа, в районно управление (на МВР) Габрово е получен сигнал за сборичкване сред две групи лица на ул. ”Скобелевска “. На място неотложно са изпратени автопатрулни екипи, които откриват двама потърпевши. Същите са откарани за обзор в МБАЛ „ Д-р Тота Венкова “, като след прегледа са освободени. В резултат на извършените оперативно-издирвателни мероприятия са открити причинителите на действието – пет лица на възраст сред 13 и 18 години. За случая навреме е известена Районна прокуратура – Габрово.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР