Рейчъл Рийвс ще обвини Риши Сунак и Джереми Хънт в

...
Рейчъл Рийвс ще обвини Риши Сунак и Джереми Хънт в
Коментари Харесай

Рейчъл Рийвс нанесе брутален шамар на Джереми Хънт за състоянието на икономиката

Рейчъл Рийвс ще упрекна Риши Сунак и Джереми Хънт в „ газово обвиняване “ на английския народ по отношение на положението на стопанската система.

В тирада в лондонското Сити във вторник канцлерът в сянка ще предизвести, че те са „ изцяло отвън контакт “ с действителността, пред която са изправени елементарните фамилии.

Банката на Англия ще разгласи в четвъртък дали ще понижи лихвените проценти, до момента в който икономическите данни в петък може да покажат, че страната към този момент не е в криза. Г-жа Рийвс ще твърди, че макар многократните изказвания на господин Хънт, че „ стопанската система се обръща “, това не отразява „ действителността “.

„ По време на локалните избори пътувах из страната. Говорих със стотици хора. Слушах разказите им “, ще каже тя. „ И когато чуят държавни министри да им споделят, че в никакъв случай не са се чувствали толкоз добре. Че би трябвало да се грижат за „ фактора на положителното въодушевление “. Всичко, което чуват, е държавно управление, което е заблудено и изцяло отвън действителностите на място. Консерваторите заливат английската о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР