Изданието TheKoreanCarBlog вече разполага с първите шпионски снимки на интериора

...
Изданието TheKoreanCarBlog вече разполага с първите шпионски снимки на интериора
Коментари Харесай

Корейски премиум автомобили: бутони вместо дръжки на вратите

Изданието TheKoreanCarBlog към този момент разполага с първите шпионски фотоси на интериора на идващото потомство на флагманския седан Genesis G90. Съдейки по изображението, една от характерностите на интериора ще бъде неналичието на обичайни механични дръжки на вратите, които ще бъдат сменени с бутони.

Що се отнася до техническата част, все още е известно, че за първи път за модела ще се предлага адаптивно въздушно окачване. В същото време топ версията на огромния седан ще резервира атмосферния V8 бензинов мотор.

Както беше обявено по-рано, идващият Genesis G90 ще бъде оборудван с два оптични далекомера LiDAR, както и набор от камери и датчици, които ще обезпечат полуавтоматична функционалност за ръководство.

Оборудването на седана ще подхожда на автопилот от трето равнище. Това значи, че от лидера няма да се изисква да реагира неотложно, защото самият изкуствен интелект ще може да предприеме нужните дейности според от съответната обстановка.

Шофьорът обаче би трябвало да е подготвен да поеме ръководството когато и да е. По предварителни данни премиерата на второто потомство Genesis G90 ще се състои преди края на тази година, а продажбите му ще стартират през 2022-а.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР