Изчакахме дамите да се отърсят от еуфорията покрай празника си,

...
Изчакахме дамите да се отърсят от еуфорията покрай празника си,
Коментари Харесай

10-те най-горещи българи за 2019 г.

Изчакахме дамите да се отърсят от еуфорията около празника си, мъжете да научат наизуст предходната ранглиста и да се приготвят душевен и физически за това, което им следва. При мъжете е малко по-сложно. Там или си парещ, или не си. Средно състояние няма. А и няма какво толкоз да кажеш – просто въздишаш. Хич не ни беше елементарно.

Няма по какъв начин да не отбележим, че 2018 си беше година на рапърите. Появиха се нови, старите затвърдиха статута си на идоли… Но това напълно не значи, че ще видите единствено рапъри в класацията ни. Във времена, в които дамите се стремят да потвърдят, че не са слабия пол, нас ни впечатляват мъжете, които не се опасяват да приказват за възприятията си. По-добре да не увъртаме, а напряко да пристъпим към 10-те най-горещи българи за 2019.

10. Ивел Йорданов

A post shared by IVEL YORDANOV (@ivelyordanov) on Nov 12, 2018 at 10:07am PST

Той е някогашен герой, танцьор, знаменит модел, а към този момент има и роля в киното. Избран е за най-успешен модел за 2018 година. Първият българин, снимал фотосесия с долни дрехи от марката на Кристиано Роналдо. Звездата му изгрява през 2015 на състезанието „ Мистър София “ и от този момент не стопира да свети. Участва в голям брой клипове на наши и непознати реализатори. Все горещи неща.

9. Константин Трендафилов (Папи Ханс)

A post shared by Papi Hans (@iampapihans) on Jan 4, 2019 at 9:24am PST

Най-горещият ни актуален публицист, най-провокиращият създател на шлагери и най-креативният креативен шеф. Няма значение кой от облиците му ще изберете – Константин или Папи Ханс, той придава наличие на понятието „ парещ мъж “.

8. Кубрат Пулев

A post shared by Kubrat Pulev (@kubratpulev) on Oct 22, 2018 at 7:58am PDT

Само с произнасянето на името му, ни става горещо. Той носи силата на предците ни и не пропуща да покаже мощната си обич към България. От 2009 е в професионалния бокс и има единствено една загуба. В края на годината му следва да се изправи против различен парещ мъж – Антъни Джошуа, а ние с неспокойствие чакаме този колосален конфликт.

7. Радослав Янков

A post shared by Radoslav Yankov (@radoyankov) on Aug 28, 2017 at 3:43am PDT

Радо Янков е най-горещото момче на снежните ни писти. Носител на Световната купа по сноуборд за 2016. Дивия, както го назовават приятелите му, е от Чепеларе, което е причина за сполучлива кариера в зимните спортове.

6. Александър Сано

A post shared by Alexander Sano (@alexandersanoofficial) on Jun 10, 2018 at 7:43am PDT

Сано е обичаният ни брат от триото „ Мангасарян “. Всяко едно преобразяване му отива – от леко неблаговиден престъпен облик до аристократична баба в магазин. Любимата ни негова роля обаче си остава на любящ татко и мъж. Няма да забравим едно от най-искрените пояснения в обич, което той направи на обичаната си в „ Къртицата “. Няма по-горещо нещо от мъж, който не се опасява да демонстрира възприятията си.

5. Атанас Колев

A post shared by Atanas Kolev (@atanaskolev_official) on Jul 19, 2018 at 9:50am PDT

Най-горещият рапър измежду гинеколозите и най-горещият гинеколог измежду рапърите. Атанас завоюва сърцата на хилядите си последователки с певческия си гений, типично варненския си метод на говорене и пристрастеността му към баскетбола. Честно, не знаем по какъв начин съчетава медицината, рапирането и любовта на фенките, само че му се получава сносно.

4. Благой Георгиев

A post shared by Blagoy Georgiev (@blagogeorgiev_official) on Jul 7, 2018 at 5:07am PDT

Благой е, може би, най-горещият от десетте ни мъже. Толкова парещ, че чак цвета на кожата му се е трансформирал. Баща на три деца, извънредно набожен, построил два параклиса и мощно разпален по сръбската музика и наргилетата. Макар да е играл повече в непознати тимове, мислим, че имаше още доста какво да даде на родния ни футбол и единствено поради това не е на върха на класацията ни. А и повече го харесвахме без интервенциите, които си аргументи.

3. Галин

A post shared by Galin (@galin_music) on Oct 2, 2018 at 9:07am PDT

Галин е един от най-успешните поп-фолк артисти у нас. Освен със страхотния си глас, впечатлява с изваяната си фигура. По мотив рождения му ден, който е на 12 март, му посвещаваме третото място в нашата ранглиста. С последните си песни разрушава стандартите и смесва стиловете, като се ориентира към рапирането.

2. Кирил Десподов

A post shared by Kiril Despodov (@despodov32) on Oct 4, 2018 at 10:02am PDT

Изглежда в България имаме много малко кадърни футболисти, съдейки по ограничавания им брой в нашето си състезание. Но Кирил Десподов несъмнено е един от тях. В тялото му тече гореща, алена кръв, въпреки към този момент да играе в Италия. Той е най-хубав млад футболист на България за 2017, а през 2018 става „ Футболист на годината “. Съвсем закономерно е част от националния ни тим, а сега играе за Каляри, където не стопира да демонстрира забележителни умения с топката. Успех, момче!

1. Тото

A post shared by Yonislav Yotov (@yonislavyotov) on Jul 3, 2018 at 12:03am PDT

#СкандауСаГосподи. Първо, желаеме да се простим на Лъчо, че не е в нашата ранглиста. Той по нищо не отстъпва на останалите мъже. Тото е спечелилият ни, тъй като се осмели да влезе във „ VIP Brother “, сподели що за човек е и стана „ Любима звезда на България “ за 2017. Там го опознахме и окончателно влезе в сърцата ни. Мястото му на върха затвърди и лиричната му изповед в „ Чужди усмивки “, която стана „ БГ Хит 2018 “. Обожаваме гласа му, танците му и всичко, което прави!!!

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР