Анджелина Джоли и 15-годишната й дъщеря Вивиан обраха овациите и

...
Анджелина Джоли и 15-годишната й дъщеря Вивиан обраха овациите и
Коментари Харесай

Всички говорят за новата татуировка на Анджелина Джоли

Анджелина Джоли и 15-годишната й щерка Вивиан обраха овациите и погледите на всички на премиите " Тони " за 2024 г. The Outsiders, продуциран от Анджелина Джоли, завоюва 12 номинации за " Тони ", в това число за най-хубав мюзикъл. Дъщеря й пък бе помощник поридуцент за лентата.

Анджелина Джоли носеше великолепна рокля без презрамки на Atelier Versace. Косата й бе свободно падаща надолу. А тоалета си бе съчетала със сатенени обувки Versace. Актрисата не пусна ръката на щерка си на аления килим в спектакъл " Дейвид Х. Кох " в Линкълн Център в Ню Йорк.

Роклите на Анджелина постоянно са били впечатляващи и с загадка символика.

Роклята от премиите " Тони " на Анджелина бе с бюстие и покривало. Именно това разреши да се види и новата татуировка на актрисата. На гърдите си тя има дребни фигура на птица в полет. 

Татуировката е свежо попълнение в богатата ѝ сбирка по тялото. Когато през април Анджелина се причисли към премиерата на мюзикъла с щерка си, към момента татуировката не беше направена. Но на премиите " Тони " елегантната рокля, която носеше, съвършено показваше този замайващ нов знак.  

Всички татуировки на Джоли са изключително значими за нея.  " Stay gold "  е един от най-емблематичните цитати и песен в новия мюзикъл. Надписът е на лявата ръка на актрисата, малко под китката.

Всички знаем, че Анджелина има доста татуси на разнообразни места по тялото, които имат скрити смисли и бездънен смисъл. Така да вземем за пример географските координати на ръката ѝ, съставляват местата на раждане на децата ѝ, а бенгалският тигър в долната част на гърба ѝ символизира камбоджанското ѝ поданство и уговорката ѝ към опазването на дивата природа.

Вивиан, която е включена в The Outsiders Playbill като помощник на продуцента, впечатли почитателите с тоалет от бяла риза, панталони и папийонка. А вместо токчета - маратонки.

Папийонката и елечето на Вивиан бяха в същия колорит, като роклята на майка й. Двете не за пръв път се комбинират като цветове и тоалети на събития с червен килим.

Наскоро другата щерка на Брат Пит и Анджелина също направи нещо впечатляващо. Шайло Джоли-Пит е поискала семейството й да бъде изменена в деня, в който навършила 18 години. Молбата й към момента не е публично утвърдена от управляващите, само че не се чака да има каквито и да е спънки Шайло да стане официално Шайло Джоли. Как реагира на тази смяна татко й, вижте тук 

Адаптация на книгата на Хинтън от 1967 година, сюжетът на мюзикъла " Аутсайдерите " се върти към класовите спорове сред гресьорите от работническата класа и заможните соци. Проследява основно братята Понибой, Дарел и Содапоп " Сода " Къртис и тяхната група другари известно време след гибелта на родителите на братята, припомяна Ladyzone.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР