Децата на британския престолонаследник принц Уилям и съпругата му Кейт

...
Децата на британския престолонаследник принц Уилям и съпругата му Кейт
Коментари Харесай

Обичаме те, татко: Кралските деца отбелязват Деня на бащата

Децата на английския престолонаследник принц Уилям и брачната половинка му Кейт пуснаха в неделя обръщение и фотография за Деня на бащата с надпис " Обичаме те, баща ", пишат от Reuters .

Снимката демонстрира трите деца - принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис, прегръщащи Уилям на плажа и гледащи към морето.

Според описанието под фотографията фрагментът е запечатан от Кейт и гласи: " Обичаме те, баща. Честит ден на бащата ", последван от две червени сърца и G, C & L.

Снимката беше оповестена ден откакто Кейт - английската принцеса на Уелс, беше забелязана обществено за първи път, откогато разкри, че се лекува от рак.

Кейт, Уилям и децата се причислиха към крал Чарлз и други членове на кралското семейство на балкона на Бъкингамския замък, откакто гледаха военния церемониал за отбелязване на формалния рожден ден на монарха.

42-годишната принцеса прекара две седмици в болница през януари, откакто претърпя тежка коремна интервенция. Два месеца по-късно тя разгласи във видео известие, че проучванията са посочили съществуването на рак и тя се подлага на превантивна химиотерапия.

Тя към момента се лекува, само че в изказване от петък се разбра, че ще успее да участва на събитието " Trooping the Colour ", тъй като напредва добре с лечението.

В обособена обява в неделя двойката показа фотография на Уилям като дете, играещо футбол с татко си Чарлз.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР