Иво Аръков най-сетне откри подходяща жена за себе си и

...
Иво Аръков най-сетне откри подходяща жена за себе си и
Коментари Харесай

Аръков откри щастието си

Иво Аръков най-накрая откри подобаваща жена за себе си и наподобява благополучен с нея. Сексапилната Габриела Николаева е настоящата обич на артиста – до скоро той избягваше да показва връзката си с хубавицата, само че към този момент не я крие и дори си разрешава да пуска фотоси с нея в обществената мрежа.

" Откакто срещнах Габриела, съм доста благополучен, спокоен и удовлетворен от живота! Точно от подобен човек до себе си имах потребност! С нея се допълваме идеално! ", споделил Аръков пред свои близки.

Той се срещнал с Габриела преди повече от половин година, само че чак в този момент стартира да я демонстрира и да разкрива повече за персоналните си връзки. Иво желал първо да ревизира дали връзката им ще се окаже нещо мимолетно или ще издържи във времето. Иначе и преди този момент няколко пъти е намеквал, че към този момент е привързан. " Рано е да описвам, само че се появи жена като за мен ", разяснява артистът пред таблоида " Уикенд ".

Хора от обкръжението на звездата настояват, че с чаровната брюнетка доста си подхождат. Говори се, че връзката им почнала като неангажираща, само че ставала все по-сериозна. В началото той бил впечатлен най-вече от визията ѝ – хубавицата хваща окото най-много с големия си бюст, който дори не е силиконов, както се твърдеше, а е натурален. Габриела се кълне, че в никакъв случай не е опирала до услугите на пластичната хирургия.

После Аръков открил, че с Николаева имат и доста допирни точки във възгледите си и разбиранията си за живота. Така връзките им се задълбочили и влюбените даже се замисляли дали да не заживеят под един покрив.Иво постоянно се е радвал на интерес от страна на женския пол, но преди да срещне Габриела се луташе в персонален проект и все търсеше най-подходящата за него. След доста несполуки в предишното той се притесняваше да се обвърже още веднъж, с цел да не се разочарова за следващ път, само че не щеш ли любовта го изненадала в непредвиден миг.

Най-публично обсъжданата връзка на артиста е тази с дъщерята на Христо Стоичков – Мика. С нея са запазили положителни другарски връзки и към момента се чуват няколко пъти в годината, с цел да си честитят рождени дни и други празници.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР