Ивана Камбурчева отправи призив за помощ.Жената е родом от Карнобат,

...
Ивана Камбурчева отправи призив за помощ.Жената е родом от Карнобат,
Коментари Харесай

Жена зове: Развеждам се, помогнете!

Ивана Камбурчева насочи апел за помощ.

Жената е родом от Карнобат, само че дълги години в Своге. Вероятно името Ивана Камбурчева Ви е познато - припомняме, че през 2017 година голям пожар унищожи дома на дамата, която тогава се грижеше за десетки кучета и котки. Тогава беше обявено, че искра от късо съединяване е поводът за огнения пъкъл в дома й, намиращ се в квартал " Желен ". Историята й бе публикувана в мрежата и положителни хора помогнаха на потърпевшата. 

Сега Ивана Камбурчева още веднъж зове за помощ. Поводът още веднъж са искри, само че е от късо съединие в дома й, а любовни искри. Камбурчева написа в персоналния си акаунт във Facebook, че се разделя със брачна половинка си и би трябвало да се изнесе от жилището с детето си.

" Имаме не малко багаж. Тя е на 9 месеца. Имам два котарака и едно хъски ", написа Ивана.

Жената прибавя, че с този " багаж " не знае какво да прави. " Търся място за всички ни, само че по - неотложно ми е да се махнем с детенце бързичко, с най - нужния багаж все още ", добавя тя.

" Предвид това, че доста грозно се случва всичко, меко казано, се надявам по - бързо да имаме шанс да открием нещо. Затова, апелирам, споделяйте на воля в каквито групи прецените. Надали аз зная всички. Благодаря Ви ", по този начин приключва обявата на Камбурчева - с вяра положителни хора да й оказват помощ в този сложен за нея миг.

Коментиращи обявата в мрежата се надяват Ивана да се майтапи. " Но в случай че е смешка, е много неуместна... ", гласи коментар.

" Откога Ивана е САМО с два котарака и едно куче....и бебе на 9 месеца? ", чуди се Мариана.

Други коментиращи допускат, че апелът за помощ не се отнася за Ивана Камбурчева, само че дамата оставя хората да гадаят и към този миг не е дала отговор на тези догатки.



Снимки: Ивана Камбурчева / персонален архив
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР