Италия е най-щастливата страна, твърди сайтът за пътувания This is

...
Италия е най-щастливата страна, твърди сайтът за пътувания This is
Коментари Харесай

Топ 10 най-щастливи страни в света за туристите

Италия е най-щастливата страна, твърди уеб сайтът за пътувания This is Italy. Класацията е направена въз основа на мненията на туристи, които са отговаряли на въпроси по какъв начин са се чувствали в страната, по какъв начин са усетили локалното население, какво забавно са правили, какво многообразие от вкусна храна са пробвали и като цяло какъв брой щастливо е било пътуването им.

Индексът на щастието е обект на интерес на доста ранглисти, които взимат поради разнообразни фактори като финансова обезпеченост на популацията, дълготрайност на живота, обществени контакти, качество на здравната грижа. Но през последните 2 години навлезе и нов фактор – по какъв начин страните са реагирали на пандемията от Covid-19 и по какъв начин популацията е усетило грижата за елементарния човек – като грижа за болните, за обществото и методите на поддръжка за психическото здраве.
 Българска национална телевизия: Как от безконечния трети да стане конкуретна достоверна медия? 28 юни 2022 | Докато по света публичните медии са измежду най-рейтинговите, най-реномираните места за работа на публицисти...
В това отношение Италия е отличник, защото италианците са известни със сърцатото си държание, любовта към общуването очи в очи, жестикулацията и мимиките, които показват интерес и отвореност. Затова и животът в южната европейска страна в никакъв случай не стопира. Ето и класацията за най.-щастливите страни по света съгласно уеб изданието:

1. Италия

Италия оглавява листата за най-щастливи страни поради мекия си средиземноморски климат, многото и разнородни исторически забележителности, които са чудесно непокътнати и до през днешния ден, вкусната храна, положителните транспортни връзки и усмихнатите гостоприемни италианци.


Финландия
Финландия може да има единствено 5,5 млн поданици, само че те живеят в извънреден висок стандарт, с доста чиста природа и с доста висока сензитивност към корупция и измами. Освен това Финландия е дом на Дядо Коледа, тук може да се види северното зарево и да се следят северните елени.
Гърция
Според читателите на уеб страницата, Гърция е измежду най-предпочитаните летни дестинации поради топлия си климат, отличните морски курорти, разнообразието от всевъзможни благоприятни условия за настаняване от първокласни хотели, фамилни вили до приятни уединени къмпинги. Вкусната семпла храна и топлото отношение на локалните даже в най-малките острови притегля интереса на туристите от целия свят.
Норвегия
Друга скандинавска страна участва на високо място в класацията за най-щастливи страни поради добре проведения публичен живот, семпла, само че вкусна и питателна храна и разнообразието от морски интензивности около красивите фиорди. Страната се трансформира в дестинация на нтерес и през 4-те сезона, без значение от суровата и дълга зима.
Исландия
Исландия също е северна страна, само че хората там се радват на отлични условия за живот, при все суровия климат. Исландците имат висок стандарт и доста добре проведен публичен живот. Страната предлага чисти и съвсем нереални пейзажи от горещи гейзери, вулкани и изумяващи водопади, плажове с черен пясък и усмихнати локални хора, които обичат да споделят културата си. Исландците се радват на гратис опазване на здравето и доста положително обучение.
Швейцария
Малката Швейцария постоянно е била измежду най-идиличните дестинации, предлагаща изумителни планински гледки от дребни селца до огромни ски курорти. Страната има доста висок стандарт на живот, основала едни от огромните колоси в банковия бранш, скъпи маркови часовници и апетитен шоколад. Въпреки това страната има удобна данъчна система, разрастваща се стопанска система, ниска престъпност и топ равнище на обучение в света.

7. Нидерландия

Равната Нидерландия е дала доста на актуалния свят, а демократичният й метод на живот притегля хора от целия свят, и то освен като туристи. Мнозина остават в „ Ниската страна “, тъй като тук има отлични условия за насърчаване на бизнес, изключително в цифровите среди, дизайна и селскостопанското произвоство от най-модерен вид. Транспортът е чудесно организиран от елементарно и бързо напредване с колело, до речен превоз с градски и междуградски кораби и лодки.



8. Канада

Канада през годините постоянно е участвала като една от най-интересните дестинации в света, гарантираща спокойна атмосфера, отлични условия за превоз, доста и разнородни интензивности за запаметяваща се и отпускаща отмора. Канадците се радват на гратис опазване на здравето, чудесно обучение, доста добра обществена система, само че за всичко това хората заплащат с високи налози и отличен надзор на реда.

9. Швеция

За туристите може би столицата на Швеция Стокхолм е най-красивото място в Швеция, само че страната има доста какво да покаже: история, забавна скандинавска архитектура, прелестна и чиста природа. Швеция се слави и с отлична музика, която притегля от ден на ден хора от музикалните среди да развиват кариера в скандинавската страна.

10. Австралия

Безкрайни плажове, съвсем непокътната природа, малко население и големи неразучени територии- Австралия е все по-интересна за туристите. Страната има прелестен климат съвсем през цялата година, изключително по крайбрежието, притегля младежи с възвможностите за развиване и доста привлекателни условия за фамилии.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР