Италианските власти са открили тялото на 18-годишна жена, изчезнала преди

...
Италианските власти са открили тялото на 18-годишна жена, изчезнала преди
Коментари Харесай

Убийство на честта шокира Италия, откриха останките на 18-годишно момиче

Италианските управляващи са разкрили тялото на 18-годишна жена, изчезнала преди повече от преди година, откакто отказала да пътува до Пакистан за организиран брак, заяви адвокатка на правозащитна група, представена от Ройтерс и Българска телеграфна агенция.
Още по темата
Самоличността на Саман Абас е открита по зъбите, откакто човешките остатъци били открити покрай фамилното жилище в град Новелара през ноември 2022 година, предаде осведомителна организация " АНСА ", цитирайки юрист Барбара Янучели.

Абас беше в неопределеност от април 2021 година Петима членове на от фамилията ѝ, в това число татко ѝ и чичо ѝ, би трябвало да бъдат изправени пред съда идващия месец поради по този начин нареченото " ликвидиране в името на достойнството ", което шокира Италия.

Счупването на кост в предната част на шията би подкрепило тезата, че Абас е била удушена, добави Янучели, юрист на правозащитната група " Пенелопе ", профилирана в случаите на изчезнали лица.

Прокурорите считат, че фамилията се е разгневило, когато е схванало, че Абас има другар в Италия. Според тях тя е била убита, когато се е върнала в фамилния дом в Северна Италия, с цел да вземе някои документи, откакто известно време е живяла наоколо под грижите на обществените служби.

През ноември татко ѝ Шабир Абас беше задържан в родното си село в Източен Пакистан по съмнение за убийството. Той постоянно е отричал, че щерка му е мъртва. Чичо ѝ е екстрадиран от Франция и е изправен пред съда дружно с дружно с двама нейни братовчеди.

Майка ѝ остава на независимост и се счита, че се намира в Пакистан.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР