Днес в град Дзинан, провинция Шандун, генералният секретар на ЦК

...
Днес в град Дзинан, провинция Шандун, генералният секретар на ЦК
Коментари Харесай

Китайският лидер призова за по-нататъшното задълбочаване на реформите

Днес в град Дзинан, провинция Шандун, генералният секретар на Централен комитет на ККП Си Дзинпин се срещна с бизнесмени и стопански специалисти. След като ги изслуша, Си Дзинпин произнесе значимата тирада.

В нея той посочи, че на 20-ия конгрес на ККП бе доказан проекта за всеобхватно създаване на съвременна социалистическа страна и осъществяване на възраждането на китайския народ с китайска рационализация. По-нататъшното задълбочаване на промените би трябвало да се концентрира върху тази основна задача и да се обърне внимание към основните точки на промяната, с цел да се потвърдят ценностната ориентировка и методите, които ще прибавят подтик към осъществяването на главните задания и постигането на стратегическите цели.

Си Дзинпин уточни още, че всички старания за задълбочаването на промените би трябвало да бъдат реализирани под управлението на ККП и да се поддържа социализмът с китайска специфичност. Така ще могат редовно и дейно да се засилят ограниченията.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниКоментарен Поглед8136Зорница Илиева за заплахата да се допусне нов ерес в Българската православна църкваАлтернативен Поглед7352Д-р Илия Илиев: Китай и Русия - една взаимна политика по цялото пространство на светаАлтернативен Поглед10520Д-р Илия Илиев: Катастрофа или атентат е причина за гибелта на иранския президент!?Коментарен Поглед7438Д-р Румен Петков: Кюстендил е имал, заслужава да има и ще има по-добра орис!Алтернативен Поглед45884Саймън Ципис/Израел/ за загадъчната гибел на иранския президент РаисиАлтернативен Поглед117988Горещ коментар на Саймън Ципис/Израел/ за атентата против Роберт Фицо /Специално за /Алтернативен Поглед79317„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юни  Валери Тодоров, състояние, Украйна,тежсо, позиция, Путин, сгъстяване  Валери Тодоров, състояние, Украйна,тежсо, позиция, П </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР