Италиански мафиот поръчал убийството на дъщеря си. Изпълнител на мократа

...
Италиански мафиот поръчал убийството на дъщеря си. Изпълнител на мократа
Коментари Харесай

Зловещо: Италиански мафиот поръчал дъщеря си


Италиански мафиот поръчал убийството на щерка си. Изпълнител на " мократа поръчка " трябвало да бъде синът му и неин брат. Той обаче отказал да извърши заповедта на татко си. Сицилианскит необут пък към този момент е задържан, съобщи " Дарик ", базирайки се на БГНЕС.

Кръстникът Пино Скадуто почнал да упреква за предходния си арест и осъждането си задълбочаващите се интимни връзки на щерка му с почитан полицейски чиновник. Следователите, които проучили кореспонденцията му в пандиза, разкрили смразяващи данни за " подаръка”, който той желал на направи на щерка си.

Детективите оповестиха, че Скадуто, който беше освободен от пандиза през април, тогава споделил на сина си да убие сестра си, тъй като " станала информаторка”. Но младият Скадуто, против който е повдигнато настрана обвиняване в ликвидиране, нямал предпочитание да се подчини.

" Не желая да го правя”, споделил синът в диалог с татко си, подслушан от полицията. " Ако искаш да я отстраниш, направи го самичък. Защо аз да се занимавам с казуса? Аз съм на 30 години”, споделил синът на мафиота. Скадуто, който управлява незаконния профсъюз Багерия край столицата на Сицилия Палермо, се опитал да трансферира " мократа поръчка " на друго лице, което също отказало, тъй като ставало дума за фамилен спор.

" Днес арестувахме незаконен необут, който желал да убие личната си щерка, тъй като имала връзка с италиански майор от полицията”, сподели италианският външен министър Анджелино Алфано, представен от медиите. " Мафиотите се показват като мъже на достойнството. Но къде е достойнството в заповед да убият детето ти?”, попита риторично министърът.

Скадуто беше задържан дружно с още 15 членове на клана Багерия. Те са упрекнати във връзки с мафията и изнудване на локални бизнесмени в строителния отрасъл и в бутилирането на минерална вода.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР