СподелиИзтеклите записи на лидерите на ПП-ДБ са фалшифицирани. В края

...
СподелиИзтеклите записи на лидерите на ПП-ДБ са фалшифицирани. В края
Коментари Харесай

Ицо Хазарта: Ако не бяхме влезли в управлението, щеше да ни управлява Съветският съюз

Сподели
Изтеклите записи на водачите на ПП-ДБ са фалшифицирани. В края на акцията чакаме още по-големи фалшификации. Това съобщи пред Би Ти Ви Христо Петров-Ицо Хазарта, който е лидер на листата на Промяната в 25 МИР в София.

„ Нашата неточност е, че за 2 година и половина не можахме по този начин и да разбираем парченце от пъкъла, през който минахме “, уточни той. По думите му Кирил Петков е трябвало още по времето, когато беше министър председател, да излезе и ясно да каже, че с 60 депутати не може да смени защитата си, та какво остава да направи промени в службите, които ръководят страната.

„ На мен още от първия ден в Народното събрание ми бяха зачислили няколко души с камери. Стояха и пред дома ми. Задават въпроси. В началото имах нелепостта да им давам отговор. А те след това изрязват отговорите ми. Така в продължение на две години и половина правят оскърбителен акции. Един от тях насади клеветата, че с помощта на политиката съм се сдобил с парцели, а то беше преди влизането ми в нея. И когато аз им обяснявах по кое време тъкмо съм ги придобил, отговорите ми след това ги няма “, описа Ицо Хазарта.

По думите му „ политиката в България не е поднасяне на венци, а пердах с брадви “.

„ Ако ние не бяхме влезнали във властта, ръководството отиваше към Съветския съюз “, безапелационен беше Ицо Хазарта. Той съобщи, че е претендент за Екологичен потенциал, защото има идея – да бъде гласувана европейска стратегия за безвъзмездни детски лагери.

 
За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР