От италианска рок група, която триумфира на Евровизия в Ротердам

...
От италианска рок група, която триумфира на Евровизия в Ротердам
Коментари Харесай

Måneskin тръгва на турне в Европа, ще обиколи 11 държави

От " италианска рок група, която победи на " Евровизия " в Ротердам през 2021 ", през награди награди на MTV и номинация за Grammy, до концерти, чакани от почитателите в целия свят - по този начин в резюме може да се опише историята на Måneskin.

Сега Дамиано Давид, Виктория де Анджелис, Томас Раги и Итън Торчио, станали известни като членовете на " групата, която избавя рокендрола ", стартират турне в 11 европейски страни.

България не е включена в листата с концерти, които стартират на 8 юни, само че почитателите могат да ги видят в Гърция на 23 юли на фестивала Ejekt в Атина.

Европейската обиколка стартира с два концерта в Германия и продължава през Австрия, Нидерландия, Финландия, Полша, Белгия, Франция Испания и Португалия, с цел да приключи в Париж.

Последният огромен концерт на Måneskin беше в Мексико, където предишния уикенд те изнесоха шоу в типичния за тях жанр пред 55 000 почитатели на фестивала Tecate Emblema.

В началото на предходната групата издаде третия си студиен албум " Rush! ", а през ноември той излезе в нова версия под името " Rush! Are u coming? " и към този момент е събрал над 2 милиарда слушания в международен мащаб.

Måneskin могат да се похвалят и с един от най-слушаните сингли в Spotify - " Beggin " и " I Wanna Be Your Slave ".

В България към този момент беше 23-годишната басистка на групата - Виктория де Анджелис, която направи самостоятелнo DJ празненство в София.

В учебно заведение тя е среща с Томас Раги и основават група, към която по-късно се причислява и вокалистът Дамиано Давид. Името Måneskin (лунна светлина) е определено от Де Анджелис.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР