Италианската репортерка Грета Бекалия стана жертва на сексуален тормоз от

...
Италианската репортерка Грета Бекалия стана жертва на сексуален тормоз от
Коментари Харесай

Репортерка стана жертва на сексуален тормоз по време на живо предаване

Италианската кореспондентка Грета Бекалия стана жертва на полов тормоз от страна на ентусиасти след края на футболната среща сред Емполи и Фиорентина, научихме от Sport Bible.

Журналистката отразяваше онлайн реакциите след мача, приключил 2:1 в интерес на домакините, когато един от почитателите, напускащи стадион „ Карло Кастелани “, я сграбчи за задните елементи. След това случаят се повтори с различен мъж, до момента в който тя взимаше изявление.

Инцидентът стана в уикенда, в който отчитаме Деня за битка с насилието над дами. Дори футболистите излязоха обичайно с алена багра на бузите си по време на мачовете от шампионата в символ на поддръжка, само че очевидно всички апели за обикновено държание са останали надалеч от някои хора.

По данни на организацията на Обединените народи над 700 млн. дами по света са ставали жертва най-малко един път на непочтено държание от противоположния пол. Това са към 1/3 от всички дами по света.

Solidarietà a che ieri, mentre svolgeva il suo lavoro, ha subito delle molestie in diretta. Meglio non commentare il “non te la prendere” che si sente in sottofondo. C’è un problema ed è evidente.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР