Истински ужас изживя семейство от област Южен Ланаркшър, Шотландия заради

...
Истински ужас изживя семейство от област Южен Ланаркшър, Шотландия заради
Коментари Харесай

Полтъргайст изтормози шотландско семейство

Истински смут изживя семейство от област Южен Ланаркшър, Шотландия поради злотворен полтъргайст. Мистичният пакостник безусловно докарал до полуда майка и наследник, откакто разхвърлял покъщнината и се позабавлявал с нея, предават английски издания.

След като в къщата почнали да се случват най-различни притеснителни събитие, дамата и момчето се принудили да изоставен жилището и да алармират за ставащото в полицията.

Когато разбрали за случая, локалните органи на реда в началото били скиптично настроени към сигнала и решили, че става въпрос за смешка. Въпреки това на мястото въпреки всичко дошъл еднообразен, който останал мощно шокиран от видяното.

В фактически в къщата се случвали плашещи паранормални феномени, за които нямало рационално пояснение. Дрехи се носели из стаята, вратата на фурната се отваряла, светлините се включвали и изключвали сами. А за похлупак на всичко кучето чихуахуа, което до последно си играело единствено в градината, било заварено на върха на висок плет.

Всички тези необикновени интензивности бързо убедили чиновниците на реда, че в този дом в действителност са се засилили някакви невероятни сили.

Тъй като обаче действително на мястото не било осъществено никакво закононарушение, служителите на реда решили да уведомят за случая локалната католическа черква, надявайки се, че след намесата на духовник пакостливият дух ще напусне постройката или най-малко ще се кротне.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР