Истинска драма се развихря в семейството на легендарната сръбска певица

...
Истинска драма се развихря в семейството на легендарната сръбска певица
Коментари Харесай

Скандал: Лепа Брена на нож с децата си

Истинска драма се развихря в фамилията на именитата сръбска певица Леpа Брена. Главни герои са нейните синове. Поводът за абсурда са имената на момчетата.

В обществото те са  известни с имената Стефан и Виктор, само че в този момент излизат на яве и другите, с които ги е нарекла майка им. Големият й наследник умира от позор, тъй като става обект на  непрекъснати насмешки.

Никой не знаеше до скоро, че той се споделя Емералд. По-малкият се споделя Ърнест. Двамата в никакъв случай не са се представяли по този начин обществено, макар че по този начин са записани в документите.

 „ Тези имена са записани в документите, само че считам, че няма потребност да ги разкриваме. Те са странни. Аз съм роден в Ню Йорк, а Виктор в Маями и като всички американски жители носим това второ име – споделя огромният й наследник пред сръбските медии..

Драмата потегля от Стефан, който ненавижда да го назовават с същинското му име. Приятелите му се подиграват. Когато ги нервира, му споделят: „ Хайде, Есмералда, успокой се, отпусни се “.

Той не може да елементарни на майка си, че му е дала женско име.

И Филип, синът от предходния брак на Боба Живойнович, брачен партньор на певицата, има две имена. Казва се Филип Бранислав.

Това кара Стефан да му завижда, тъй като името му било „ красиво “ - „ Лесно му е на него “, добавя огромният наследник на сръбската звезда.

Инфо: blitz.bg

Тагове: Лепа Брена сръбска музика
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР