Irmscher представя флотилията iSe технически базирана на напълно електрическите модели

...
Irmscher представя флотилията iSe технически базирана на напълно електрическите модели
Коментари Харесай

Irmscher с елфлота iSe на базата на Opel

Irmscher показва флотилията " iSe " механически основана на изцяло електрическите модели на Opel. Като регистриран производител на коли, компанията проектира, създава и създава всичко, обвързвано с индивидуализацията на коли, в това число построяването на цели транспортни средства.

Шаситата на обособените модели на Irmscher Astra, Mokka и Zafira са обширно модифицирани (включително снижени с 30 мм), с цел да се реализира изцяло неповторимо държание при шофиране със спортна нотка. В допълнение към съставените елементи на шасито, основаната в Ремшалден компания е работила и върху комбинациите колела и гуми.

Флотът Irmscher " iSe " употребява особено създадени колела, всички по личен дизайн на Irmscher. Astra е оборудвана с 19-инчов дизайн " High Star ", Mokka с 19-инчов дизайн " Cosmo Star " и Zafira с 20-инчов дизайн " Heli Star ".

Всички модели комбинират жълти цветни приложения като типична идентификационна характерност. Отвътре елмоделите имат подови стелки с жълти акцентни шевове и кожени кормила с жълти шевове, които са особено направени за тази серия. Опционално от фабриката Irmscher могат да бъдат определени самостоятелни кожени пакети в няколко равнища на съоръжение.

В допълнение към общия главен цвят, флотът се характеризира със свързващи детайли и индивидуализации от Irmscher. На пръв взор ще забележите модифицираният дизайн, състоящ се от челен спойлер, странични прагове, задна престилка и спойлер на покрива. Всички елементи са създадени стабилно и благодарение на най-модерните способи за изпитване, в това число проби за отбрана на пешеходците хомологиран.

Текущата серия от автопарка " iSe " на Irmscher се предлага от всеки сътрудник на Opel Irmscher или непосредствено от Irmscher като цялостен специфичен модел и като пакет за следпродажбено обслужване.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР