Интересна обява за рядък се появи в най-големия сайт за

...
Интересна обява за рядък се появи в най-големия сайт за
Коментари Харесай

У нас се продава рядък Mercedes W123 Pullman

Интересна публикация за необичаен се появи в най-големия уебсайт за коли в България – . Лимузината основана на седана Mercedes W123 е създадена през май месец 1979 година, а съгласно сегашния ѝ притежател е импортирана в България през 2013 и е записана в края на 2021 година. Преди да дойде в страната ни, колата е оперирала в Швейцария, а от началото на този век досега е минала едвам 3000 километра.
`У

Mercedes-ът е минал малко над 200 хиляди километра през целия си живот, които могат да се потвърдят от тахограф в багажника, който е отчитал изминатите километри на другите водачи през годините. Лимузината е оборудвана с бензинов мотор с размер от 2.5 литра и мощ от 129 конски сили. Трансмисията е автоматизирана, а въртящият миг се предава само към задните гуми.

`У

Mercedes W123 Pullman се отличава от общоприетата лимузина с удължено с близо 60 см междуосие, което се отразява на пространството в задната част. Там са ситуирани още една или две седалки с тил към лидера, а при някои версии можем да забележим даже ледник, тв приемник и видео. Конкретният автомобил е оборудван точно с тези варианти и една седалка, а притежателят му е подготвен да се раздели с него на цена от 29 500 евро или близо 60 хиляди лв..
`У

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР