Инфлуенсърът Джейк Пол започва да трупа все по-сериозна популярност в

...
Инфлуенсърът Джейк Пол започва да трупа все по-сериозна популярност в
Коментари Харесай

Джейк Пол иска $35 млн., за да се бие с Хабиб Нурмагомедов по правилата на UFC

Инфлуенсърът Джейк Пол стартира да натрупа все по-сериозна известност в бойните среди, като се старае да провокира всяка една легенда, било то в бокса или в смесените бойни изкуства. Поредното му предизвикателство е към пенсионирания Хабиб Нурмагомедов, който се отдръпна от спорта без да допусне нито едно проваляне.

Дагестанецът образува своя-собствена промоутърска компания на име Eagle FC, а слуховете са, че оттова е пристигнала оферта за мач по разпоредбите на UFC към Пол, съгласно MMA.bg.

„ Хабиб твърди, че са ми предложили договорка - това не е правилно. Никога не са ми пускали оферта. Eagle FC още не са създали събитие. Не охулвам това, което вършат, само че аз нуждая се от повече пари, в сравнение с върша в бокса, с цел да пожертвам и да вляза в ММА. Те би трябвало да дойдат с 25-35 милиона $, с цел да стартираме да приказваме по тематиката “, сподели влогърът по тази тематика.

Джейк Пол въпреки всичко призна, че ще има потребност от няколко години за подготовка, защото до в този момент тренировките му са били напълно насечени към бокса, за MMA са нужни умения и на земята, както неотдавна.

I’ve redesigned the logo.
— Jake Paul (@jakepaul)
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР