Индонезиец , скърбящ по внезапната смърт на своята 23-годишна съпруга,

...
Индонезиец , скърбящ по внезапната смърт на своята 23-годишна съпруга,
Коментари Харесай

Обвиниха мъж, че е убил жена си с огромния си пенис по време на секс

Индонезиец, безутешен по неочакваната гибел на своята 23-годишна брачна половинка, бил упрекнат от тъста си и от полицията, че я е умъртвил с големия си пенис по време на секс, оповестява в. "Мирър ".

Вдовецът, който се загатва единствено с името Барзах, бил заставен да опровергае слуховете, като след погребението трябвало да си покаже анатомията на блюстителите на реда и на роднините на покойницата. Оказало се, че той е бил обикновено снабден, а не свръхнадарен.

Най-напред бил паника 55-годишният Неди Сито, татко на покойницата, жителка на селцето Марон Кидул в провинция Източна Ява. Той се обадил в полицията, след неочакваната гибел на щерка си Джумантри. Младата жена била открита мъртва в леглото, като през нощта била получила епилептичен пристъп. Но бащата Неди Сито бил се поддал на слуховете, че шурей му бил изключително талантлив и без да желае я е умъртвил по време на секс с големия си пенис. Така се стигнало до търсенето на съответни доказателства от незаслужено набедения Барзах. След като се изложил на обществен показ, тъстът отдръпнал жалбата си и изискал опрощение от шурей си и се сдобрили.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР