Имаме седем предложения за премиер в зависимост от това кой

...
Имаме седем предложения за премиер в зависимост от това кой
Коментари Харесай

ГЕРБ въртят седем имена за премиерското място

Имаме седем оферти за министър председател според от това кой ще поддържа държавното управление. Не е демократично да дискутираме това мъже или дами са. Обсъждат се доста имена и това е обикновено, не сме в „ Хогуортс “. Това съобщи депутатът от ГЕРБ-СДС Любен Дилов-син в ефира на Нова телевизия.

По думите му ГЕРБ е бил изцяло наясно какво следва след последните избори и какъв брой тежка ще е обстановката и договарянията за сформиране на кабинет.

" Според това какво ще е показано като преговорна форма и каква поддръжка ще имат политиките, ще изберем човек. Човек се избира откакто се реши каква работа ще се прави, а не противоположното, не мислите ли ", запита Дилов, само че не отговори дали измежду спряганите имена е и това на Борисов.

" Имаме да решаваме в действителност незабавни неща ", безапелационен е той.

Дилов счита, че парламент ще има най-малко до момента в който не се одобряват нужните закони по " Плана за възобновяване ". Според него е по-добре, че Асен Василев не е на власт, тъй като до момента страната ни щеше да е изтеглила още задължения, а лихвите да скачат доста.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР