,,След втория тур на местните избори БСП ще си направи

...
,,След втория тур на местните избори БСП ще си направи
Коментари Харесай

БСП внася втория вот на недоверие срещу кабинета след балотажа

,,След втория тур на локалните избори Българска социалистическа партия ще си направи изводите, само че ще помогнем на сглобката да се развали``, съобщи депутатът от Българска социалистическа партия Кристиан Вигенин.

Той заяви, че социалистите нямат публична позиция по последните различия сред ГЕРБ и ПП/ДБ за развалянето на управническата некоалиция.

,,Колкото по-бързо си отиде това държавно управление, толкоз по-добре за страната. Вигенин акцентира, че към този момент бе импортиран един избор на съмнение и се приготвя втори. Ако те са решили да скапват сглобката, ние ще има помогнем``, разясни депутатът от Българска социалистическа партия.

По думите му идната седмица, когато Народното събрание проработи още веднъж, в деловодството ще бъде импортиран вторият избор на съмнение на тематика защита и сигурност. Вигенин посочи, че претекстовете за него са готови. Той добави, че се Възраждане да дадат подписите си за вота на съмнение.

Народният представител уточни, че няма дисонанс в позицията на Българска социалистическа партия в София да чака поддръжка от ГЕРБ за претендента си за втори тур,

По отношение на бюджета за 2024 година той съобщи, че сглобката има болшинство и от нея зависи дали ще има закъснение или той ще бъде признат в точния момент.

Снимка: БГНЕС

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР