Има мобилизация както за предстоящите местни избори, така и за

...
Има мобилизация както за предстоящите местни избори, така и за
Коментари Харесай

Денков: Има двувластие в МВР

Има готовност както за идните локални избори, по този начин и за работата, която има да се свърши в Народното събрание. Така министър председателят Николай Денков разяснява дали има напрежение в ръководещото болшинство сред " Продължаваме промяната " – " Демократична България " и ГЕРБ – Съюз на демократичните сили.

По думите му има извънредно доста закони, които би трябвало да се одобряват през идващите месец - месец и половина.

Според Денков, службите би трябвало да се преструктурират, с цел да няма бели петна в тяхната работа.

" Видяхте с образеца на основния секретар, че съществува двувластие и Министерството на вътрешните работи може доста съществено да пречи на работата. Действително се удивлявам. Ако аз съм на мястото на основния секретар, незабавно ще си подам оставката, тъй като сега в това министерство има двувластие, от което могат да страдат хората и могат да се възползват нарушителите. Това е нещо, което не е прелестно ", уточни министър председателят Николай Денков.

Ако президентът не подпише указа за освобождение на основния секретар на Министерство на вътрешните работи, единствената друга опция е смяна в закона, която би трябвало да бъде направена от Народното събрание, сподели още министър председателят Николай Денков.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР