Има футболисти, които са известни с щедрите си дарения. Има

...
Има футболисти, които са известни с щедрите си дарения. Има
Коментари Харесай

Когато шофьор на такси не е доволен от футболна звезда

Има футболисти, които са известни с великодушните си дарения. Има и такива, които не обичат да дават публичност на това защо харчат парите си.
 Спартак Москва, Байерн Мюнхен и по какъв начин руснаците се подиграха на опитите на германците да привлекат Садио Мане
Руският тим, който се подигра с Байерн Мюнхен

Проява на възприятие за комизъм от страна на Спартак Москва

Понякога обаче се случва хората да са недоволни от контакта с даден прочут футболист. Хазир да вземем за пример, който е водач на такси, е изразил огорчението си от до момента си с Мануел Нойер .

Според Sky Germany, вратарят на Баейрн Мюнхен е употребявал услугите на таксиметровия водач, само че е не запомнил в колата портфейла си. Хазир споделя, че още при качването е разпознал Нойер, само че не е желал да го тормози. След приключения курс водачът е траял да поема нови поръчки.

В края на работния ден е видял, че Ноейр е не запомнил портфейла си в колата му. И той е бил надалеч от празен. Хазир твърди, че в него е имало 800 евро и две кредитни карти - платинена и черна. Като добър човек, той е решил да върне портфейла на мениджъра на Мануел Нойер.

За задачата е пропътувал към 120 километра. Около седмица по-късно е получил пратка от вратаря, от която не е останал изключително удивен. Оказва се, че Нойер е изпратил на Назир своя тениска с подпис на Байерн Мюнхен. Таксиметровият водач бил отчаян, тъй като е очаквал по-щедър подарък в символ на признателност.
 Робърт Левандовски, Аугсбург и шегата в Twitter с прехвърлянето на футболиста в Барселона
Клубът, който се пошегува с прехвърлянето на Робърт Левандовски

Чувство за комизъм и доста болежка

Но от SPORTbible разбираме, че съгласно немските закони, в случай че в действителност върнатата сума е била в размер на 800 евро, то Назир е трябвало да получи като отплата към 34 евро. Което e по-малко от цената на фланелката, която Мануел Нойер е изпратил.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР