ВАШИНГТОН (AP) — Пригответе се за това, което почти всички

...
ВАШИНГТОН (AP) — Пригответе се за това, което почти всички
Коментари Харесай

Опасна напитка: Комбинацията от горещината в океана и Ла Нина вероятно означава повече урагани в Атлантическия океан това лято

ВАШИНГТОН (AP) — Пригответе се за това, което съвсем всички специалисти считат, че ще бъде един от най-натоварените сезони на урагани в Атлантическия океан, регистрирани, с помощта на невиждана горещина в океана и назряваща Ла Ниня.

Има 85% късмет сезонът на ураганите в Атлантическия океан, който стартира през юни, да бъде над междинното равнище на стихия, разгласи Националната администрация за океаните и атмосферата в четвъртък в годишната си прогноза. Метеорологичната организация предвижда сред 17 и 25 наименувани стихии, които ще избухнат това лято и есен, като 8 до 13 ще доближат статут на вихър (най-малко 75 mph устойчиви ветрове) и четири до седем от тях ще се трансфорат в огромни урагани, с минимум 111 mph ветрове.

Среден сезон на урагани в Атлантическия океан основава 14 наречени стихии, седем от които урагана и три огромни урагана.

„ Този ​​сезон се обрисува да бъде извънреден по доста способи, “ Администраторът на NOAA Рик Спинрад сподели. Той сподели, че тази прогноза е най-нат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР